De Praktijk

U kunt rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Beauty Dent/ Praktijk 257. In de praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers, welke elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben. Beauty Dent verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie  / Tandtechnicus  / Behandeling van ouderen/ Lachgas Sedatie.

Om onze patienten zoveel mogelijk comfort te kunnen geven werken wij samen met een implantoloog, welke 1 keer per maand in de praktijk is om patiënten op consult te krijgen of te behandelen.

Tevens hebben wij de beschikking over een eigen tandtechnische laboratorium, waardoor tandtechnische werkstukken binnen een redelijke termijn klaar kunnen zijn. Reparaties aan (gedeeltelijke) gebitsprotheses kunnen zelfs klaar zijn, terwijl u wacht!

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures en u kunt er gratis een kopje koffie of thee nemen uit de automaat.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.